Večinoma nas je takih, ki danes zelo raziskujemo druge dežele. Saj druga kultura ter druge znamenitosti so zelo zanimive. Večinoma se nas rada vrača v druge države, so pa tudi nekateri, ki radi hodijo vedno na iste kraje. Danes so tudi vedno bolj zanimive za obiskovalce balkanske države, kot je na primer Bosna. Bosna ni daleč od nas, zato je postala zelo priljubljena, saj skriva ogromno zanimivih kotičkov ter zanimivih mest. nekaj lahko si preberete tudi na tej strani https://www.nadlani.si/potovanja/bosna/ kjer lahko najdete ogromno zanimivega za potepanje po Bosni.

bosna

Nekateri, ki še v Bosni nismo bili pomislimo na revščino. Sama še nisem bila, ampak imam tudi veliko željo jo obiskati. Vedno nekako odlašamo, ampak vem da bo en krat prišla na vrsto. Takoj, ko slišimo ime Bosna, najprej pomislimo na glavno mesto Sarajevo, ki ga sigurno ne smemo izpustiti. Ponuja nam sigurno zanimivo zgodovino, ter v mestu najdemo ogromno raznih znamenitosti za pogledat. Potem še je tukaj mesto jajce, ki nam je nekaterim zelo znano iz še šolskih klopi, ko smo se učili o tej čudoviti državi. Še nekaj mest bi lahko v trenutku naštela, ki so znana, to so Bihač, Tuzla, Banjaluka in še kakšno mesto bi se našlo, ki je sigurno vredno ogleda in obiska. Ker vsako mesto nekaj novega ponuja.

Je pa nas kar nekaj, ki radi tudi obiščemo kakšne druge znamenitosti. Teh je v Bosni ogromno. Bosna nam tudi ponuja pohode po naravi, obisk raznih slapov, prelepih gora in še ogromno vsega. Bosna je poceni država, čeprav je še nisem obiskala, sem ogromno prebrala o njej. Sama prenočišča, vseeno kje boste spali, boste spali za mali denar. Da o kulinariki ne govorim. Vsi imamo radi čvape in vemo, da so bosanski najboljši. Ljudje so prijazni, čeprav nekateri živijo v pomanjkanju, ti bi ponudili ogromno vsega. Obiščite Bosno, če še je niste, tudi mene čaka Bosna še enkrat.