Na https://magma.si/graficno-oblikovanje/ si lahko ogledate, zakaj je kreativno, kvalitetno in privlačno grafično oblikovanje ključnega pomena za vašo oglaševalno kampanjo.

Ker je zaposlena ekipa pri Media Magnum dobro podkovana s strokovnim znanjem in dolgoletnim izkušnjami, vam lahko pomaga izdelati zasnovo za vaše oglaševanje. Svetuje vam lahko na področju marketinga in vam pomaga takrat, ko v kratkem času potrebujete estetsko grafično oblikovanje npr. plakata, logotipa, vizitke in podobnega.

Grafično oblikovanje

Zaposleni v podjetju se lahko pohvalijo z dolgoletnimi izkušnjami na področju kreativnega grafičnega oblikovanja in svetovanja iz področja marketinga. Z veseljem vam bodo prisluhnili pri vaši viziji in vam pomagali oblikovati grafično podobo vašega podjetja. Ta bo ključnega pomena tudi pri vaši prepoznavnosti. Lahko se odločite za svetovanje pri idejni zasnovi različnih vrst oglaševalnih akcij npr: tiskovni, radijski ali televizijki oglasi. Imate možnost izbire med različnimi tiskovinami: letaki, vizitke, etikete, katalogi ali majice.

Grafično oblikovanje se najprej začne z zbiranjem raznih idej. Med vsemi zbranimi najdete tiste najboljše, ki bodo predstavljale vaše podjetje in izdelek ter ga prikazovale v najboljši luči ter poudarile njegove prednosti. Kasneje sledi načrtovanje vsebine in njenega namena, predelava in vsebinska grafična prenova ter nadgradnja že obstoječih tiskovin. Pri izdelavi tiskovin vam ekipa lahko svetuje tudi pri izbiri barvne kombinacije, sloga, ter različnih slikovnih elementov.

Ko ste z grafično podobo zadovoljni, nastopi tiskanje. Za večjo količino tiskovine kor so letaki, katalogi ali vizitke se najpogosteje uporablja tehnika offset.

Na Magma Media nudijo različne možnosti tako zunanjega kot tudi spletnega oglaševanja. Poleg tega vam ponujajo tudi avtomatizacijo in sledenje uspešnosti vaše kampanje.

Če vas oblikovanje zanima, lahko na spletni strani izpolnite obrazec za povpraševanje in tako dobite vse pomembne informacije v zvezi z vašimi željami in zahtevami. Na spletni strani najdete tudi kontaktne podatke, preko katerih lahko kadarkoli dostopate do podjetja in zastavite morebitna vprašanja. Ekipa vam bo nanje z veseljem odgovorila v najkrajšem možnem času.