Imate probleme v vaših prostorih, da vas opazujejo radovedni pogledi. To pa res ni problem, karnise morate nabaviti in problem bo rešen, zavese bodo na vaših oknih in sosedovi vas ne bodo opazovali. Tudi poleti preveč sonce pripeka v vaše prostore, ker nimate ničesar na oknih. Ste mogoče razmišljali o zavesah, ampak ne veste kam jih obesiti.

karnise bele

Nekoč ni bilo hiše, ki ne bi imela na oknih zavese. Potem so ljudje malo opustili zavese, ter so dajali druga senčila na okna. Danes pa so postale zavese spet popularne. Če pa hočemo imeti zavese na oknih, moramo tudi poskrbeti za karnise, ki pa so danes drugačne od tistih od naših babic. Ko izbirate karnise za vaša okna, poiščite kvalitetna ter naj se ujemo vašem prostoru. Danes nimate na izbiro več eno vrsto karnis, ampak kar nekaj različnih in modernih. Mogoče pogledate v trgovino Zavese Daša, kjer imajo lepo izbiro karnis in zaves. Mogoče greste kar do njih in pri njih vse skupaj kupite, vedite da imajo vse kvalitetno ter veliko izbiro. Karnise dobite pri njih panelne in aluminijaste. Mogoče nimajo dimenzije za vas ali vam ne ustreza videz, zato pa jih lahko naročite po vašem okusu. Izdelajo vam jih po naročilu. Če imate že doma zavese, je dobro, da veste kakšne so, da vam lahko pomagajo pri izbiri pravih karnis. Če boste vse pri njih kupili bo lažje za vas in za njih, ker boste zavese lahko prilagajali karnisam. Ker vsaka karnisa ni primerna za vse zavese, ampak strokovnjaki vam bodo pravilno svetovali ter pomagali pri izbiri.

Tudi samo montiranje karnis ni noben problem. Na montirate jih lahko kar sami,  na steno ali na strop. Poleg dobite vijake in navodila, tako da malo dobre volje in boste vse sami uredili. Zjutraj nabavite karnise, zvečer ste že zaščiteni pred radovednimi pogledi.