Da svoji koži omogočite najboljše normalno delovanje, je pomembno da ji privoščite samo najboljše. To je naravna kozmetika, ta vam bo zagotovila, da bo vaša koža lepa, gladka, čvrsta in sijoča. Poleg tega pa bo vaša koža imela mladosti videz. Obiščite Butters.si in si sami oglejte to enkratno ponudbo naravne kozmetike in zakaj je ta najboljša za vas.

naravna kozmetika

Naša koža je zelo pomembna saj je najbolj viden organ, zato je pomembno da ji posvečamo dovolj nege ter pozornosti.  Za najboljše možne rezultate je naravna kozmetika zares najboljša. Skratka spletna trgovina Butters vam ponuja zaklade narave, ki so združeni v organska masla in olja.

Vsekakor pa ni nujno da je naravna kozmetika zares 100% naravna, saj nekateri proizvajalci iščejo luknje v zakonu, kjer ne podajo dovolj jasnih smernic kaj dejansko je naraven kozmetičen izdelek. Ravno zato je pomembno da ste kot potrošnik pozorni na vse njene sestavine. Torej izdelek je lahko označen kot naraven tudi če vsebuje samo 50% naravnih sestavin, ostalih 50% pa so lahko snovi, ki bodo negativno vplivale na vašo kožo, kot je naprimer alkohol. Alkohol je v kozmetiki precej pogost, ampak večina alkoholov ni dobrih za vašo kožo, saj jo bodo izsušili in uničili njene naravne maščobe. Kozmetični izdelki z veliko vrednostjo alkohola, pa so lahko tudi glavni krivec za upadlo in nagubano kožo.

Mi vam zares toplo priporočamo podjetje Butters, saj je njihova naravna kozmetika zares enkratna. Vsa naravna kozmetika v njihovi prodaji temelji na naravnih nerafiniranih maščobah, med njimi tudi bolj znane kot so kakavovo in karitejevo maslo in kokosovo ter arganovo olje. Njihovi izdelki so plod njihovega lastnega znanja. Poleg tega pa so še razviti in izdelane v Sloveniji, tako je izdelek poleg tega da je popolnoma naravne tudi domač. Vsi izdelki pa so proizvedeni po zahtevah evropskih kozmetičnih standardih. Za proizvodnjo pa je uporabljen inovativen postopek, tako da imajo izdelki največ vitaminov ter mineralov in zdravih maščobnih kislin.