Numerologija je starodavna veda, ki se ukvarja s števili, objekti, živimi bitji in njihovi smiselni medsebojni povezanosti. Sicer pa je glavni cilj numerologije, da vsem številkam doda pomen in ga razloži ter tako ustvari smiselno celoto, ki je jasno razumljiva vsakemu človeku, za katerega je numerolog izdelal numerološko karto. Natančno in profesionalno izdelani numerološki izračuni vam lahko veliko povedo o vašem značaju, skritih talentih in delovanju na različnih področjih življenja. S pomočjo znanja, ki ga nudi numerologija, si lahko pomagate urediti življenje, da bo to kar najbolj v skladu z vašimi željami, prepričanji in potenciali. Se vam zdi, da je v vašem življenju čas za korenito spremembo? Potem vam lahko pri doseganju cilja pomaga tudi numerološka karta.

numerologija

Uporaba numerologije

Numerologija oziroma njena dognanja se uporabljajo na različnih področjih, med katerimi so najbolj priljubljena in zaželena sledeča:

  • Partnerska razmerja in ujemanja parov,
  • Iskanje pravega domačega naslova za bodoči družinski dom,
  • Preverjanje lastnega karakterja in življenjskega smisla, ki ga z drugo besedo imenujemo tudi numerološki portret,
  • Napovedi bližnje prihodnosti, ki temeljijo na številkah tednov, mesecev in let,
  • Iskanje najboljšega imena za otroka, žival, podjetje in podobno.

Kot smo že omenili, se numerološka veda vrti okoli številk. Glavni podatki, ki jih ta zajema so:

  • osebno ime,
  • priimek in
  • datum rojstva.

Iz navedenih podatkov numerolog pridobi končno številko, ki razkrije številne informacije. Sicer veda zajeman štiri glavna področja – čustva, intuicija, fizično in intelekt. Ime in priimek na primer skupaj pokažeta značaj posameznika, črke v njima določajo karakter oziroma, skrite želje ter to, kako delujemo na različnih področjih življenja. Datum rojstva pokaže, kakšno je bistvo in smisel naše življenjske poti. Ko se karakterna področja, ki jih določata ime in priimek s tistimi, ki jih določa datum rojstva, dosežemo popolno harmonijo telesa in duha. Takrat se naše življenje začne vrteti v pravilno smer, mi pa postanemo srečni in zadovoljni.