Imate osebno blagovno znamko ali podjetje, v obeh primerih je prav, da se odločite za oblikovanje vizitk. Ne pozabite, da se vaša poslovna pot začne šele, ko so izdelane vrhunske vizitke, s katerimi se predstavite svetu. Eden od temeljnih in zelo pomembnih korakov vsake uspešne poslovne poti je navezovanje dolgotrajnih stikov, ki vodijo v poslovna sodelovanja. Prvi vtis je izjemno pomemben, zapisovanje telefonske številke in imena pa zamudno in kar nekoliko neprofesionalno. Temu se lahko zlahka izognete s svojimi vizitkami, ki predstavljajo vašo osebno blagovno znamko oz. vaše podjetje in dajo vsem potencialnim strankam in sodelavcem natanko tiste informacije, ki jih potrebujete. Za oblikovanje vizitk bodo z veseljem poskrbeli pri Tisk 24, kjer vam nudijo tudi kvalitetno, hitro, estetsko in cenovno ugodno tiskanje obstojnih vizitk.

oblikovanje vizitk

Zakaj je pomembno oblikovanje vizitk?

Poslovna vizitka predstavlja vas – vašo osebno blagovno znamko oz. vaše podjetje. Osebi, ki dobi vašo vizitko sporoča vse pomembne kontaktne informacije (ime, naziv, telefonsko številko, e-poštni naslov, spletno stran in družbena omrežja). Največji svetovni mojstri podjetništva bodo vedno dejali, da odlično oblikovana vizitka izboljša videz vsakega podjetja. Ne glede na to, da tehnologija napreduje iz dneva v dan, so fizične vizitke še vedno nezgrešljiv del navezovanja stikov v poslovnem svetu. Zato se zavedajte, da z vizitko lahko naredite velik napredek in povečate uspeh vašega podjetja.

Kako oblikovati vrhunsko vizitko?

Pri Tisk 24 nudijo širok nabor ponudbe, za oblikovanje vizitk in tudi njihovo tiskanje. Zelo dobro se zavedajo, kaj pomeni vrhunska vizitka, zato stremijo k temu, da je vsaka oblikovana in izdelana natanko tako, kot mora biti, da pove vse najpomembnejše informacije in je privlačna na izgled. Seveda bodo v sodelovanju z vami na podlagi vaših želja oblikovali vizitko, ki bi si jo želeli vsi. Oblikovanje vizitk je proces, ki je sestavljen iz več pomembnih segmentov, zato si izberete barvo ozadja, obliko, kontraste, robove, morebitne slike in dodatke, teksturo in na koncu tudi material vizitke. Pomembno je, da veste, ali bi želeli zaobljene ali ravne robove vizitke ali pa poseben izsek vizitk? Vaše vizitke bodo izdelane po vaših željah, saj je najbolj pomembno, da ste z njihovo podobo zadovoljni vi, ker potem bodo tudi vsi, ki jih bodo prejeli. Izdelavo vizitk v podjetju Tisk 24 prilagodijo vašim potrebam, kamor prištejejo tudi morebitni zlatotisk ali lakiranje. Naj omenimo, da lahko izberete tudi možnost plastifikacije vizitk in jim s tem zagotovite njihovo dolgotrajnost.

oblikovanje vizitk

Oblikovanje vizitk in njihovo tiskanje je hitro in po vaših željah

Tisk vizitk ponujajo v kar se le da hitrem času – tudi v manj kot 24-ih urah, kar jim omogoča hitrost digitalnega tiskanja. To seveda velja, če že imate oblikovane vizitke. Če pa bi se odločili za oblikovanje vizitk pa bodo oblikovalci pripravili vizitke po vaših željah in ko jih potrdite bodo šle v tisk. Zato ne odlašajte in naročite oblikovanje vizitk ter njihovo tiskanje, kar preko spletnega obrazca ali jih kontaktirajte na telefonsko številko 070 833 833. Ob prvem naročilu vam bodo upoštevali tudi popust, zato ne odlašajte in si zagotovite najlepše in sodobno oblikovane vizitke za vaše podjetje.