Pogradi so nadvse uporaben kos stanovanjske opreme v kolikor potrebujete ležišče za več kot enega otroka. Široko ponudbo pogradov si lahko ogledate tukaj: https://www.mali-vragci.si/otroske-posteljice-in-zibelke/postelje-za-vec-otrok-pogradi. Pogradi so zelo primerni za manjša stanovanja ali hiše, saj ne zavzemajo dodatnega prostora oziroma zasedejo prostor le za eno posteljo. Idealno je , ko želite, da vaši otroci bivajo v skupni sobi, hkrati pa si delijo tudi posteljo vendar ne istega ležišča. Spletna trgovinica Mali vragci vam ponuja različne možnosti pri nakupu pograda. Izbira bo težka, saj je njihova ponudba zares bogata. Lahko izbirate med različnimi barvami, dimenzijami, materiali pa tudi oblikami. Poleg tega pa so tudi kakovostno izdelani in vam nudijo najboljše za vaš denar.

pogradi

Nekateri pogradi imajo tudi dodate elemente, ki popestrijo izgled pograda, hkrati pa lahko pripomorejo k praktičnosti in prihranijo prostor. Primer so stopnice, ki vodijo na zgornje ležišče. Poleg svoje primarne funkcije so tudi bolj varne kot lestev, v stopnicah pa se skrivajo predali, ki služijo za shranjevanje igrač, tekstila in drugih stvari. Izberete pa lahko tudi pograd z dodatnim ležiščem. Dodatno ležišče je enostavno pospravljeno pod spodnje ležišče tako, da ga kot predal potegnete ven. Vaši otroci lahko tako na počitnice povabijo bratrance, sestrične ali prijatelje.

Pogradi so pri otrocih zelo priljubljeni, saj so nekaj posebnega. Predvsem pa bodo vaši otroci navdušeni nad navdihujočimi oblikami pogradov, ki jih lahko dobite v spletni trgovini Mali vragci. Zagotovo ne bo težav, da bi se otroci branili iti k nočnemu počitku, če pa jih v sobi čaka tako zanimivo ležišče. Pogradi sicer zagotavljajo varnost, vendar previdnost ni odveč, saj je zgornje ležišče vseeno nekoliko višje Zato so vsaj zgornja ležišča bolj primerna za malo večje otroke. Pomembno je , da se upošteva priporočila o starostni primernosti otroka. Pokukajte na spletno stran podjetja Mali vragci in najdite zabavno in zanimivo ležišče za vašega otroka.