Trn v peti je izraz za izrastek v petnem delu kosti, ki se pogosto dogodi veliko ljudem. Ponavadi trn v peti ne boli, vendar pa so primeri, ko je bolečina zoprna, zbadajoča, se pojavijo mravljinci ali je neznosna. Ta kost se lahko rahlo izboči in po njej hodimo ali pa precej zraste do enega centimetra in zgleda kot kavl v peti oziroma trn. Rešitev za to so seveda operacija ali masaže in tudi mazilo Smrekovit, ki izjemno pomaga v tem primeru, zato ga lahko preizkusite in boste videli tudi sami.

trn v peti

Da imate trn v peti, lahko slutite po simptomih, torej po mravljincih ali bolečinah. Da boste gotovi, za kaj gre, morate do zdravnika, ki vas bo napotil k specialistu in na slikanje ter odredil nadaljnje zdravljenje. Do takrat pa si lahko lajšate bolečine z naravnim neverjetnim mazilom domače proizvodnje iz Kranja. Mnogi so si olajšali nadlogo, ki ji rečemo trn v peti do takrat, ko so prišli na vrsto za terapijo.

Tisti, ki imate trn v peti, dobro veste, kako je to nerodno in zoprno, da ne morete normalno hoditi. Potem šepate, skačete ali imate berglo, da lahko hodite in se premikate. Tudi voziti avto je zelo težko. Hoditi morate bolj po prstih, zaradi česar se vam krivi hrbtenica in spet ni v redu.

Preizkusite čudežno mazilo iz smrekovih vršičkov, ki so ga izumili v Kranju in je že desetletja na trgu naše države, bivših Jugoslovanskih republik oziroma Balkana ter sedaj tudi v Evropi že kar nekaj časa. Ker je to mazilo tako učinkovito, ga stranke vedno znova kupujejo za sebe in za svojo družino ter tudi za prijatelje. Ustvarjalci pa hočejo, da je mazilo dostopno šršim množicam, zato ga izdelujejo po dostopnih cenah. O tem se lahko prepričate sami in kupite le za dva evra manjšo pakiranje ter ga prej preizkusite.